Vloerrenovatie

Vloerrenovatie | Weer zo goed als nieuw

Wilt u met een vloerrenovatie uw houten vloer of parketvloer in oude glorie laten herstellen? Ambacht Vloeren herstelt houten vloeren in heel Nederland. In de loop der jaren ontstaan er doffe vlekken, deuken en krassen op een houten vloer, die er met regulier onderhoud niet meer uitgaan. Dit doet de uitstraling van uw interieur natuurlijk geen goed.

Door ons de vloer te laten renoveren, is hij weer zo goed als nieuw. Ook is het mogelijk om een vloer een makeover te geven met een andere kleur of afwerking. Neem gerust contact op om de mogelijkheden van een vloerrenovatie te bespreken.

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

Ambacht vloeren

Vertoont uw stijlvolle vloer slijtage?

Begint uw houten vloer, ondanks uw goede zorgen, toch sporen van slijtage te tonen? Dat doet behoorlijk afbreuk aan uw interieur. Geen nood, want na een vloerrenovatie heeft u uw stijlvolle vloer snel weer terug.

Hierbij schuren we de toplaag van uw vloer op waardoor butsen en krassen verdwijnen. In de meeste gevallen is het mogelijk om uw vloer ook een andere kleur of afwerking te geven. Eén die helemaal bij uw huidige smaak en woonstijl past! Als afwerking kunnen we uw vloer oliën, waxen of lakken. Bezoek onze showroom en ontdek wat er allemaal mogelijk is!

Vloer makeover geven met een vloerrenovatie

Een vloerrenovatie wordt niet alleen toegepast om een versleten vloer weer een nieuw leven in te blazen. Het komt ook voor dat uw vloer nog prachtig is, maar dat deze qua kleur en uitstraling niet meer bij uw huidige woonwensen past. Met een vloerrenovatie geeft u hem een makeover met een andere kleur of look. Hierdoor sluit hij weer helemaal aan bij uw huidige smaak.

Ook wanneer u extra vloeroppervlak creëert met een verbouwing of beschadigde vloerdelen vervangen wilt, is een vloerrenovatie interessant. U kunt dan gewoon nieuwe vloerdelen bijkopen. Het kleurverschil tussen de nieuwe delen en de oude vloer heft u op met een vloerbehandeling naar keuze!

  • “Ambacht vloeren heeft onlangs onze houten vloeren geschuurd en behandeld. Ook hebben zij laminaat bij ons gelegd. Super goede service en uitstekend werk geleverd! Erg blij dat we dit bedrijf hebben ingeschakeld.”

  • “Zeer goed werk, vriendelijke benadering, afspraken goed nagekomen en tevens goede advisering gegeven op de vragen die we hebben. Resultaat is boven verwachting. Ik kan Ambacht vloeren van harte aanbevelen. Ook de manier waarop alles is achtergelaten is prima.

    Bedankt!”

Vloerrenovatie door Ambacht Vloeren?

Bij ons kunt u niet alleen terecht voor een droomvloer uit het hogere segment: we onderhouden ze ook. Als vloerexpert bedienen wij vanuit Hendrik Ido Ambacht heel Nederland. Hierbij kunt u altijd vertrouwen op:

  • Kwaliteitsvloeren
  • Uw droomvloer realiseren is onze passie
  • Vakkundige afwerking
  • Al 15 jaar dé vloerexpert
  • Uw wensen staan centraal
Ambacht vloeren

Afspraak vloerrenovatie inplannen?

Wilt u een afspraak inplannen om uw houten vloer te laten repareren of een makeover te geven? Kom gerust langs in onze showroom om uw wensen te bespreken. Een vraag stellen gaat het makkelijkst via ons contactformulier. Verder zijn we ook telefonisch bereikbaar via 078-785 3863 en via info@ambachtvloeren.nl.We zorgen altijd voor een snelle respons.