Vloerrenovatie Rotterdam

Vloerrenovatie Rotterdam | Herstellen in oude glorie

Wilt u de houten vloer van uw woning in Rotterdam een tweede leven geven met een vloerrenovatie? Dan kunt u terecht bij Ambacht Vloeren. Wij renoveren houten vloeren door heel Nederland.

Een vloerrenovatie biedt ook uitkomst wanneer u de vloer van uw huis in Rotterdam graag een makeover wilt geven. Met een andere kleur of afwerking past hij weer helemaal bij uw huidige interieurstijl. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

Houten vloer een tweede leven geven

Is de mooie houten vloer in uw huis in Rotterdam licht beschadigd of vertoont hij slijtageplekken? Dat doet behoorlijk afbreuk aan de eens zo luxe en warme uitstraling van uw vloer. Dit is gelukkig geen reden voor paniek, want wij kunnen uw houten vloer in oude glorie herstellen met een vloerrenovatie.

Hierbij wordt de toplaag van uw houten vloer licht opgeschuurd, waardoor doffe vlekken, deuken en krassen verdwijnen. U heeft dan meteen de mogelijkheid om uw vloer van een andere kleur te laten voorzien; of om hem te laten oliën, waxen of lakken. Zo is hij weer helemaal up-to-date! Kom langs in onze showroom en ontdek wat er allemaal mogelijk is!

Vloer van een andere look voorzien

Ziet de vloer van uw huis in Rotterdam er nog prima uit? Maar bent u uitgekeken op het huidige uiterlijk? Dan kunnen we hem met een vloerrenovatie eenvoudig van een andere kleur en/of afwerking voorzien. Hiermee voldoet hij weer helemaal aan uw wensen.

Een vloerrenovatie komt ook van pas, wanneer u extra vloeroppervlak creëert met een verbouwing en wanneer u beschadigde vloerdelen vervangt. U koopt dan gewoon vloerdelen bij. Het kleurverschil tussen nieuw en oud lost u op met een vloerbehandeling naar keuze!

  • “Ambacht vloeren heeft onlangs onze houten vloeren geschuurd en behandeld. Ook hebben zij laminaat bij ons gelegd. Super goede service en uitstekend werk geleverd! Erg blij dat we dit bedrijf hebben ingeschakeld.”

  • “Zeer goed werk, vriendelijke benadering, afspraken goed nagekomen en tevens goede advisering gegeven op de vragen die we hebben. Resultaat is boven verwachting. Ik kan Ambacht vloeren van harte aanbevelen. Ook de manier waarop alles is achtergelaten is prima.

    Bedankt!”

Vloerrenovatie Rotterdam door Ambacht Vloeren?

Wij leveren en plaatsen kwaliteitsvloeren uit het hogere segment, maar zijn ook in te schakelen voor vloeronderhoud in Rotterdam, waaronder vloerrenovaties. Bij Ambacht Vloeren kunt u altijd vertrouwen op:

  • Kwaliteitsvloeren
  • Uw wensen staan centraal
  • Al 15 jaar dé vloerexpert
  • Vakkundige afwerking
  • Uw droomvloer realiseren is onze passie

Afspraak inplannen, vloerrenovatie Rotterdam

Wilt u een afspraak maken voor het repareren of updaten van uw houten vloer in Rotterdam? U bent van harte welkom in onze showroom om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken. Maar dit kan ook via ons contactformulier. U kunt dan altijd rekenen op een snelle respons. Ook zijn we telefonisch bereikbaar via (telefoonnummer) en kunt u ons e-mailen via (mailadres).