Vloerrenovatie Dordrecht

Vloerrenovatie Dordrecht | Vloerherstel of makeover

Heeft de houten vloer van uw woning in Dordrecht zijn beste tijd gehad, maar wilt u hem graag een tweede leven geven met een vloerrenovatie? Ambacht Vloeren renoveert houten vloeren door heel Nederland.

Ook wanneer u de vloer van uw huis in Dordrecht graag van een andere look wilt voorzien, biedt een vloerrenovatie uitkomst. Door hem op te schuren en van een andere kleur of afwerking te voorzien, past hij weer helemaal bij uw huidige wensen. Neem gerust contact op voor een vloerrenovatie in Dordrecht.

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

Tweede leven voor uw houten vloer

Ergert u zich mateloos aan de teloorgang van de eens zo stijlvolle houten vloer van uw huis in Dordrecht? De hele vloer vervangen is gelukkig niet nodig, want wij kunnen in de meeste gevallen met een vloerrenovatie uw houten vloer in oude glorie herstellen.

Hiervoor schuren we de toplaag van uw houten vloer licht op, waardoor krassen en deuken verdwijnen. Uw vloer is dan weer als een onbeschreven blad, waardoor u deze ook meteen van een andere kleur of afwerking kunt laten voorzien, zoals: oliën, waxen of lakken. Zo voldoet hij weer helemaal aan uw huidige wensen! Kom langs in onze showroom en ontdek de mogelijkheden!

Uw vloer van een nieuwe look voorzien

Is er helemaal niets mis met de vloer van uw huis of appartement in Dordrecht? Behalve dat u liever een andere afwerking of kleur zou hebben? Met een vloerrenovatie is dit eenvoudig aan te passen. Uw vloer is dan weer helemaal up-to-date.

Heeft u het vloeroppervlak vergroot met een verbouwing? Of zijn enkele vloerdelen onherstelbaar beschadigd en moeten ze worden vervangen? Dan kunt u gewoon extra vloerdelen bijkopen. Met een vloerrenovatie zorgen we ervoor dat er geen kleurverschil tussen oude en nieuwe vloerplanken optreedt.

  • “Ambacht vloeren heeft onlangs onze houten vloeren geschuurd en behandeld. Ook hebben zij laminaat bij ons gelegd. Super goede service en uitstekend werk geleverd! Erg blij dat we dit bedrijf hebben ingeschakeld.”

  • “Zeer goed werk, vriendelijke benadering, afspraken goed nagekomen en tevens goede advisering gegeven op de vragen die we hebben. Resultaat is boven verwachting. Ik kan Ambacht vloeren van harte aanbevelen. Ook de manier waarop alles is achtergelaten is prima.

    Bedankt!”

Ambacht Vloeren: dé vloerexpert

Bij Ambacht Vloeren kunt u terecht voor het kopen en laten leggen van vloeren uit het hogere segment. Daarnaast zijn we ook in te schakelen voor vloeronderhoud en vloerrenovatie in Dordrecht. Ook kunt u altijd vertrouwen op:

  • Al 15 jaar dé vloerexpert
  • Kwaliteitsvloeren
  • Vakkundige afwerking
  • Uw wensen staan centraal
  • Uw droomvloer realiseren is onze passie

Afspraak maken vloerrenovatie Dordrecht

Wilt u een afspraak maken voor een vloerrenovatie in Dordrecht? U bent van harte welkom in onze showroom, hier kunnen we u alles vertellen over de mogelijkheden. Maar u kunt ook contact opnemen via ons contactformulier. Bellen of mailen is ook mogelijk via (telefoonnummer) en (mailadres). Graag tot ziens!