Traprenovatie

Traprenovatie | Topkwaliteit en vakkundige afwerking

Wilt u graag uw trap een traprenovatie laten ondergaan, net als in de woonprogramma’s op televisie? Dan kunt u terecht bij Ambacht Vloeren. Wij beschikken over de mooiste trapbekleding en uitstekende vakmensen. Gaat u voor een klassieke uitstraling, landelijk, industrieel of stijlvol zwart?

In ieder geval zult u altijd profiteren van een comfortabele trap met een luxueuze uitstraling. Helemaal wanneer u ons ook LED-verlichting laat installeren. Kom langs in onze showroom en ontdek de mogelijkheden.

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

Ambacht vloeren traprenovatie

Makeover voor uw oude trap

De trap is vaak het eerste wat men ziet als de voordeur open gaat. Het is in feite dus het visitekaartje van uw huis. Wanneer uw trap slijtage vertoont of hopeloos uit de tijd is, dan is het meestal niet nodig om een volledig nieuwe trap aan te schaffen. Met een traprenovatie ziet hij er weer uit als nieuw en zult u er nog vele jaren plezier van hebben. Hiervoor worden overzettreden gebruikt die we keurig op maat maken en vakkundig afwerken. Zowel open als dichte trappen zijn geschikt voor een traprenovatie.

Verrijking voor elke woning

Een traprenovatie geeft uw trap echt een boost. Dit voorziet niet alleen de trap, maar uw hele hal van een luxueuze uitstraling. Met ingebouwde LED-verlichting, maakt u het helemaal af én maakt u het normaal zo donkere trappengat veiliger. Natuurlijk voorziet u uw trap bij een traprenovatie direct in de stijl van uw voorkeur. In onze collectie vindt u levensechte decors. Zo zijn onze houtprint decors niet van echt hout te onderscheiden. Ze hebben dezelfde warme uitstraling als hout en zijn erg comfortabel aan de voeten.

De voordelen van een traprenovatie zijn:

 • Voordeliger dan de hele trap vervangen
 • Ingebouwde LED-verlichting
 • U hoeft niet meer te schilderen
 • Veiliger dankzij antislip
 • Luxueuze uitstraling en comfortabel gevoel
 • “Ambacht vloeren heeft onlangs onze houten vloeren geschuurd en behandeld. Ook hebben zij laminaat bij ons gelegd. Super goede service en uitstekend werk geleverd! Erg blij dat we dit bedrijf hebben ingeschakeld.”

 • “Zeer goed werk, vriendelijke benadering, afspraken goed nagekomen en tevens goede advisering gegeven op de vragen die we hebben. Resultaat is boven verwachting. Ik kan Ambacht vloeren van harte aanbevelen. Ook de manier waarop alles is achtergelaten is prima.

  Bedankt!”

Ambacht Vloeren: ook voor traprenovaties

Wanneer u uw trap een tweede leven wilt geven – omdat hij slijtage vertoont of omdat hij toe is aan een makeover – kunt u terecht bij Ambacht Vloeren. Wij beschikken over een riante collectie met top decors en u bent verzekerd van een vakkundige afwerking door een echte vakman.

 • Vakkundige afwerking
 • Uw wensen staan centraal
 • Al 15 jaar dé vloerexpert
 • Kwaliteitsvloeren
 • Uw droomvloer realiseren is onze passie

Interesse in een traprenovatie? Kom langs.

Is het tijd om uw trap een makeover te geven met behulp van een traprenovatie? Kom dan langs in onze showroom om onze collectie trapbekleding te bekijken. Heeft u een vraag? Deze kunt u ook stellen via ons contactformulier. We reageren altijd snel. Verder zijn we ook telefonisch bereikbaar via 078-785 3863 en via info@ambachtvloeren.nl.