Traprenovatie Rotterdam

Traprenovatie Rotterdam | Kies voor luxe en comfort

Voor een traprenovatie in Rotterdam, als in de woonprogramma’s op TV, gaat u naar Ambacht Vloeren. Wij beschikken over een enorme collectie trapbekleding en ervaren vakmensen voor een vakkundige afwerking. Uw trap is weer zo goed als nieuw en in de stijl van uw voorkeur.

Modern, klassiek of landelijk, waar uw voorkeur ook naar uitgaat uw trap zal er enorm van opknappen met een luxueuze uitstraling als resultaat. Bezoek gerust onze showroom en vind de juiste stijl voor uw traprenovatie in Rotterdam.

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

Oude trap een makeover geven

Heet u iemand welkom in uw huis, dan is de trap in de hal één van de eerste dingen die uw bezoek ziet. Dan wilt u natuurlijk wel graag dat hij een beetje toonbaar is. Of uw trap nu slijtage vertoont of gewoon niet meer bij uw huidige smaak past: het is vaak helemaal niet nodig om de hele trap te vervangen.

Met een traprenovatie geeft u de trap van uw woning in Rotterdam een tweede leven en heeft hij de uitstraling die helemaal bij uw interieurstijl past. Of u een open of een dichte trap heeft doet er niet toe: beiden zijn geschikt. Dit is allemaal mogelijk dankzij de overzettreden die keurig op maat worden gemaakt door onze professionals en netjes worden geplaatst.

Stijlvolle upgrade voor uw woning in Rotterdam

Met een traprenovatie geeft u uw woning in Rotterdam een stijlvolle upgrade. U voorziet namelijk niet alleen de trap van een luxueuze uitstraling, dit straalt ook af op de rest van uw hal: dat is nog eens een binnenkomer! Met ingebouwde LED-verlichting komt uw trap nog beter uit én maakt u het donkere trappengat ook nog eens veiliger. Met de vele levensechte decors in onze collectie, past u uw trap eenvoudig aan in de stijl van uw interieur.

Een traprenovatie brengt meerdere voordelen met zich mee, zoals:

 • Voordeliger dan de hele trap vervangen
 • Veiliger dankzij antislip
 • Luxueuze uitstraling en comfortabel gevoel
 • U hoeft niet meer te schilderen
 • Ingebouwde LED-verlichting
 • “Ambacht vloeren heeft onlangs onze houten vloeren geschuurd en behandeld. Ook hebben zij laminaat bij ons gelegd. Super goede service en uitstekend werk geleverd! Erg blij dat we dit bedrijf hebben ingeschakeld.”

 • “Zeer goed werk, vriendelijke benadering, afspraken goed nagekomen en tevens goede advisering gegeven op de vragen die we hebben. Resultaat is boven verwachting. Ik kan Ambacht vloeren van harte aanbevelen. Ook de manier waarop alles is achtergelaten is prima.

  Bedankt!”

Ambacht Vloeren: ook gespecialiseerd in traprenovaties

Heeft de trap van uw huis in Rotterdam zijn beste tijd gehad? Gun hem dan een tweede leven met een traprenovatie van Ambacht Vloeren. Wij beschikken over een luxueuze collectie trapbekleding en geweldige vakmensen voor de realisatie van uw droomtrap.

 • Kwaliteitsvloeren
 • Al 15 jaar dé vloerexpert
 • Vakkundige afwerking
 • Uw droomvloer realiseren is onze passie
 • Uw wensen staan centraal

Meer weten over traprenovatie Rotterdam?

Is uw trap in Rotterdam aan een makeover toe? Bezoek dan onze showroom en ontdek de mogelijkheden op het gebied van traprenovaties. We staan u graag bij met advies. Vragen kunt u trouwens ook stellen via ons contactformulier. Bellen of mailen kan via (telefoonnummer) of (mailadres).