Traprenovatie Dordrecht

Traprenovatie Dordrecht | Makeover zoals op TV

Wilt u een traprenovatie in Dordrecht? Net zoals in de woonprogramma’s op de televisie? Ga dan langs bij Ambacht Vloeren. Wij geven uw oude trap een makeover in de stijl van uw voorkeur en maken hem weer zo goed als nieuw.

Kies voor een moderne, klassieke, landelijke trap of één van de vele andere stijlen. Onze decors en afwerking zijn van topkwaliteit en zorgen voor een luxueuze uitstraling. Kom ze met eigen ogen bekijken in onze showroom en vind de juiste stijl voor uw traprenovatie in Dordrecht.

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

Nieuwe look voor uw oude trap

De trap in de hal is één van de eerste dingen die uw bezoek ziet. Die mag dus best een beetje stijl en klasse ademen, ook voor uw eigen woongenot. Is uw trap versleten of vloekt hij met de rest van uw interieur? De hele trap vervangen is vaak niet nodig. We kunnen hem eenvoudig bekleden met overzettreden. Onze professionals zorgen voor een vakkundige afwerking.

Na een traprenovatie is de trap van uw woning in Dordrecht weer zo goed als nieuw. Zo krijgt hij een tweede leven én de uitstraling die helemaal bij uw huidige interieurstijl past. Dit is mogelijk voor zowel een open als een dichte trap.

Geef uw woning in Dordrecht meer allure

Wanneer u in Dordrecht voor een traprenovatie kiest, profiteert uw hele woning hiervan mee. Een luxueuze trap is namelijk niet alleen een lust voor het oog: dit maakt uw interieur helemaal af! Door naast een mooie bekleding ook nog voor ingebouwde LED’s te kiezen, wordt uw trap nog sfeervoller. Bovendien maakt u het donkere trappengat zo ook meteen een stuk veiliger. De voordelen van een traprenovatie zijn:

 • Voordeliger dan de hele trap vervangen
 • Veiliger dankzij antislip
 • Luxueuze uitstraling en comfortabel gevoel
 • U hoeft niet meer te schilderen
 • Ingebouwde LED-verlichting
 • “Ambacht vloeren heeft onlangs onze houten vloeren geschuurd en behandeld. Ook hebben zij laminaat bij ons gelegd. Super goede service en uitstekend werk geleverd! Erg blij dat we dit bedrijf hebben ingeschakeld.”

 • “Zeer goed werk, vriendelijke benadering, afspraken goed nagekomen en tevens goede advisering gegeven op de vragen die we hebben. Resultaat is boven verwachting. Ik kan Ambacht vloeren van harte aanbevelen. Ook de manier waarop alles is achtergelaten is prima.

  Bedankt!”

Wij geven uw trap een luxueuze uitstraling

Ambacht Vloeren geeft niet alleen het vloeroppervlak van uw woning in Dordrecht een luxe, comfortabele bekleding, maar ook uw trap! Een traprenovatie geeft hem een stijlvolle upgrade, waardoor hij perfect bij de rest van uw interieur past. Maak een keuze uit onze enorme collectie levensechte decors, dan zorgen onze professionals voor de realisatie van uw droomtrap.

 • Uw wensen staan centraal
 • Vakkundige afwerking
 • Al 15 jaar dé vloerexpert
 • Uw droomvloer realiseren is onze passie
 • Kwaliteitsvloeren

Vragen over traprenovatie Dordrecht?

Wilt u de trap van uw woning in Dordrecht graag een makeover geven? Maar wilt u graag eerst meer informatie? Kom dan langs in onze showroom en ontdek alles over de mogelijkheden van een traprenovatie bij u thuis. Uw vragen kunt u ook stellen via ons contactformulier. We zorgen voor een snelle respons. Telefonisch en via de mail zijn wij bereikbaar op (telefoonnummer) en (mailadres).