PVC vloeren Zwijndrecht

PVC vloeren Zwijndrecht | Stijl en comfort

Bent u een consument, architect of interieurstylist en zoek naar stijlvolle PVC vloeren voor een huis in Zwijndrecht? Bij Ambacht Vloeren kunt u terecht voor een comfortabele kwaliteitsvloer uit het hogere segment, die luxe en comfort ademen!

Door te kiezen voor PVC vloeren bent u namelijk voordelig uit. U heeft dan alle voordelen van kunststof en een prachtvloer die niet van echt hout, beton of steen te onderscheiden is. Ontdek onze riante collectie PVC vloeren in onze showroom. En vind de droomvloer voor uw woning in Zwijndrecht.

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

Verrijk uw woning met luxe en comfort

Met onze PVC vloeren, voorziet u uw huis in Zwijndrecht van meer luxe en comfort. Onze collectie is van topkwaliteit en is geschikt voor verschillende woonstijlen. Daarnaast zijn ze ook nog eens duurzaam en makkelijk schoon te houden.

Doordat onze vloeren zich in het hogere segment bevinden, zijn ze voorzien van super realistische prints en een voelbare structuur. Ze zijn op het oog dan ook niet van echt steen, beton en hout te onderscheiden. Doordat ze goed warmte geleiden zijn ze ook nog eens een perfecte combinatie met vloerverwarming. Zo geeft u uw wooncomfort nog eens een extra boost.

PVC vloeren: dit zijn de voordelen

Een vloer van echt hout, steen of beton is prachtig, maar niet goedkoop. Dat is één van de grote pluspunten van PVC vloeren, ze zijn relatief goedkoop. En het verschil met een echte stenen, houten of betonnen vloer is met het blote oog niet eens waar te nemen! Ze zijn verkrijgbaar in tegelformaat, als plank en natuurlijk ook in visgraat. In onze riante collectie vindt u ongetwijfeld de PVC vloer die echt iets toevoegt aan uw woning in Zwijndrecht.

Naast de juiste uitstraling, beschikken PVC vloeren ook nog eens over een aantal andere fijne voordelen:

 • Ideale combinatie met vloerverwarming
 • Waterdicht
 • Geluiddempend
 • Stabiel
 • Makkelijk schoon te maken
 • “Ambacht vloeren heeft onlangs onze houten vloeren geschuurd en behandeld. Ook hebben zij laminaat bij ons gelegd. Super goede service en uitstekend werk geleverd! Erg blij dat we dit bedrijf hebben ingeschakeld.”

 • “Zeer goed werk, vriendelijke benadering, afspraken goed nagekomen en tevens goede advisering gegeven op de vragen die we hebben. Resultaat is boven verwachting. Ik kan Ambacht vloeren van harte aanbevelen. Ook de manier waarop alles is achtergelaten is prima.

  Bedankt!”

Ambacht Vloeren: stijlvolle PVC vloeren in Zwijndrecht

Als vloerspecialist kunt u bij ons terecht voor vloeren uit het hogere segment. Bezoek onze showroom en ontdek onze riante collectie luxueuze PVC vloeren. Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor productadvies én zorgen we voor de realisatie van uw droomvloer in Zwijndrecht.

 • Kwaliteitsvloeren
 • Uw droomvloer realiseren is onze passie
 • Vakkundige afwerking
 • Al 15 jaar dé vloerexpert
 • Uw wensen staan centraal

PVC vloeren in Zwijndrecht laten leggen?

Bezoek onze showroom wanneer u op zoek bent naar PVC vloeren van topkwaliteit voor uw woning in Zwijndrecht. Ontdek onze riante collectie en profiteer van de kennis van onze medewerkers. Voor een vraag kunt u het beste ons contactformulier invullen voor een snelle respons. Daarnaast zijn we bereikbaar per telefoon op (telefoonnummer) en via e-mail op (mailadres).