PVC vloeren Rotterdam

PVC vloeren Rotterdam | Topcollectie & legservice

Wilt u luxueuze PVC vloeren laten leggen in Rotterdam? Als particulier, interieurstylist of architect gaat u naar Ambacht Vloeren.

Onze PVC vloeren bevinden zich in het hogere segment en bieden u alle voordelen van kunststof, maar met de looks en uitstraling van echt hout, beton of steen. Wilt u een ware droomvloer in uw woning in Rotterdam laten leggen? Bezoek dan onze showroom en ontdek onze stijlvolle collectie!

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

Hét adres voor iedereen die van luxe en comfort houdt

Een vloer is de basis van uw inrichting. Deze moet dus helemaal passen bij uw woonwensen in Rotterdam. Deze droomvloer zult u zonder problemen vinden in onze stijlvolle collectie PVC vloeren. Wij hebben de juiste vloer voor elke woonstijl!

Doordat onze collectie zich in het hogere segment bevindt, zijn onze vloeren voorzien van realistische prints en een voelbaar reliëf. Hierdoor hebben ze de looks en uitstraling van een echte betonnen, stenen of houten vloer. Doordat PVC warmte goed doorgeeft, zijn ze ook nog eens ideaal voor vloerverwarming.

Waarom PVC kiezen in Rotterdam?

Misschien wel het grootste pluspunt van onze PVC vloeren, is dat ze voor het oog niet van echt hout, steen of beton te onderscheiden zijn. De prijs is dat wel, die ligt aanzienlijk lager! We leveren ze in verschillende formaten, in tegel en in plankvorm en natuurlijk ontbreekt ook de tijdloze visgraat niet. In onze sfeervolle collectie zult u dan ook zeker slagen om dé PVC vloeren te vinden die uw woning in Rotterdam net dat beetje extra geven.

Alsof dat al niet mooi genoeg is, beschikken onze PVC vloeren ook nog eens over deze prettige eigenschappen:

 • Stabiel
 • Ideale combinatie met vloerverwarming
 • Geluiddempend
 • Makkelijk schoon te maken
 • Waterdicht
 • “Ambacht vloeren heeft onlangs onze houten vloeren geschuurd en behandeld. Ook hebben zij laminaat bij ons gelegd. Super goede service en uitstekend werk geleverd! Erg blij dat we dit bedrijf hebben ingeschakeld.”

 • “Zeer goed werk, vriendelijke benadering, afspraken goed nagekomen en tevens goede advisering gegeven op de vragen die we hebben. Resultaat is boven verwachting. Ik kan Ambacht vloeren van harte aanbevelen. Ook de manier waarop alles is achtergelaten is prima.

  Bedankt!”

Ambacht Vloeren: specialist PVC vloeren Rotterdam

Kom langs in onze showroom en ontdek hoe mooi PVC vloeren uit het hogere segment kunnen zijn. Onze medewerkers kunnen u alles over onze riante collectie vertellen en voorzien u graag van advies. Selecteer uw droomvloer en laat hem door onze professionals leggen in Rotterdam. We onderscheiden ons op deze punten:

 • Vakkundige afwerking
 • Uw wensen staan centraal
 • Kwaliteitsvloeren
 • Al 15 jaar dé vloerexpert
 • Uw droomvloer realiseren is onze passie

Kom langs om onze PVC vloeren te bekijken

Wilt u uw woning in Rotterdam laten voorzien van high-end PVC vloeren? Bezoek dan onze showroom en ontdek onze stijlvolle collectie. Onze medewerkers helpen u graag om uw droomvloer te vinden. Voor het stellen van een vraag kunt u ook ons contactformulier gebruiken. We zorgen altijd voor een snelle reactie. Bellen en mailen kan via (telefoonnummer) en (mailadres).