PVC vloeren Hendrik Ido Ambacht

Luxueuze PVC vloeren Hendrik Ido Ambacht

Wilt u thuis in Hendrik Ido Ambacht genieten van een luxueuze PVC vloer? Voor een kwaliteitsvloer uit het hogere segment kunt u terecht bij Ambacht Vloeren. Onze vloeren zijn een aanwinst voor iedere woning en ademen luxe en comfort!

Dat is ook de reden dat naast consumenten ook architecten en interieurspecialisten ons weten te vinden. Onze spectaculaire PVC vloeren hebben alle voordelen van kunststof, maar zijn voor het oog niet van hun natuurlijke tegenhangers te onderscheiden. Kom langs in onze showroom in Hendrik Ido Ambacht en ontdek onze collectie.

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

Voeg luxe en comfort toe aan uw woning

Ons assortiment PVC vloeren is van topkwaliteit en past niet alleen bij uw lifestyle: ze zijn ook nog eens duurzaam en eenvoudig in onderhoud. Doordat onze vloeren zich in het hogere segment bevinden, voorzien ze uw woning in Hendrik Ido Ambacht van een luxueuze uitstraling. Dankzij de realistische prints en een voelbare structuur, lijkt het net echt hout, beton of steen. In combinatie met vloerverwarming geeft u uw leefcomfort nog eens een extra boost.

Voordelen van PVC vloeren

Echt hout, steen of beton op de vloer is behoorlijk prijzig. Maar met PVC vloeren bent u relatief voordelig uit. Het verschil is met het blote oog niet waarneembaar, dankzij de levensechte hout-, steen- of betonlook. U kunt ze kopen als tegel of plank en deze zijn ook in visgraat te leggen. Dankzij de vele realistische prints heeft u echt wat te kiezen. In onze collectie vindt u zonder problemen een geschikte PVC vloer voor uw huis in Hendrik Ido Ambacht.

Onze PVC vloeren beschikken niet alleen over het juiste uiterlijk, maar ook over vele handige eigenschappen:

 • Waterdicht
 • Stabiel
 • Makkelijk schoon te maken
 • Ideale combinatie met vloerverwarming
 • Geluiddempend
 • “Ambacht vloeren heeft onlangs onze houten vloeren geschuurd en behandeld. Ook hebben zij laminaat bij ons gelegd. Super goede service en uitstekend werk geleverd! Erg blij dat we dit bedrijf hebben ingeschakeld.”

 • “Zeer goed werk, vriendelijke benadering, afspraken goed nagekomen en tevens goede advisering gegeven op de vragen die we hebben. Resultaat is boven verwachting. Ik kan Ambacht vloeren van harte aanbevelen. Ook de manier waarop alles is achtergelaten is prima.

  Bedankt!”

Dé PVC vloeren specialist in Hendrik Ido Ambacht

Bij ons kunt u terecht voor vloeren uit het hogere segment, vloeronderhoud en onderhoudsmiddelen. In onze showroom in Hendrik Ido Ambacht vindt u ongetwijfeld de vloer van uw dromen in onze riante collectie PVC vloeren. We voorzien u graag van advies én zorgen voor de realisatie.

 • Al 15 jaar dé vloerexpert
 • Kwaliteitsvloeren
 • Vakkundige afwerking
 • Uw droomvloer realiseren is onze passie
 • Uw wensen staan centraal

Showroom Hendrik Ido Ambacht bezoeken?

Kom gerust langs in onze showroom in Hendrik Ido Ambacht om onze PVC vloeren met eigen ogen te bekijken. Heeft u een vraag? Dan kunt u het beste gebruik maken ons contactformulier. Verder zijn we ook bereikbaar per telefoon via (telefoonnummer) en via de mail op (mailadres).