PVC vloeren Capelle aan den IJssel

PVC vloeren Capelle aan den IJssel | Uw wensen staan centraal

Wilt u uw huis in Capelle aan den IJssel laten voorzien van comfortabele PVC vloeren? Bij Ambacht Vloeren vinden zowel consumenten als stylisten hun droomvloer. Wij zijn al ruim 15 jaar dé vloerenspecialist en verkopen en plaatsen luxe PVC vloeren.

Deze zijn voorzien van een levensechte print en en zijn zeer comfortabel aan de voeten, helemaal als u ook vloerverwarming heeft. Bezoek onze showroom en vind de juiste vloeren voor uw huis in Capelle aan den IJssel!

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

PVC vloeren: de ideale basis voor uw interieur

Met de juiste vloer legt u een geweldige basis voor de rest van uw interieur. En heeft u een goed uitgangspunt voor het inrichten van de rest van uw huis in Capelle aan den IJssel. Bezoek onze showroom en vind uw droomvloer in onze riante collectie vloeren van topkwaliteit.

PVC vloeren uit het hogere segment kenmerken zich door een voelbare oppervlaktestructuur en een hyperrealistische print. Op het oog is het verschil met een echte houten, stenen of betonnen vloer dan ook niet waar te nemen. Dankzij goede warmtegeleidende eigenschappen, zijn ze ideaal voor vloerverwarming. Dit resulteert in nog meer wooncomfort!

Pluspunten van PVC vloeren

Dankzij de levensechte decors hebben PVC vloeren dezelfde warme uitstraling als hout of de industriële uitstraling van beton. De prijs ligt natuurlijk wel een stuk lager! Dankzij de vele beschikbare kleuren en prints zijn de mogelijkheden eindeloos. Gaat uw voorkeur uit naar een plank, tegel of visgraat? Kom langs in onze showroom en vind uw comfortabele droomvloer met luxe uitstraling voor uw huis in Capelle aan den IJssel.

Enkele handige kenmerken van PVC vloeren:

 • Geluiddempend
 • Waterdicht
 • Stabiel
 • Ideale combinatie met vloerverwarming
 • Makkelijk schoon te maken
 • “Ambacht vloeren heeft onlangs onze houten vloeren geschuurd en behandeld. Ook hebben zij laminaat bij ons gelegd. Super goede service en uitstekend werk geleverd! Erg blij dat we dit bedrijf hebben ingeschakeld.”

 • “Zeer goed werk, vriendelijke benadering, afspraken goed nagekomen en tevens goede advisering gegeven op de vragen die we hebben. Resultaat is boven verwachting. Ik kan Ambacht vloeren van harte aanbevelen. Ook de manier waarop alles is achtergelaten is prima.

  Bedankt!”

PVC vloeren Capelle aan den IJssel? Naar Ambacht Vloeren.

Laat Ambacht Vloeren uw droomvloer realiseren! Als dé vloerenspecialist beschikken wij over een collectie prachtige PVC vloeren. Kom ze bekijken in onze showroom en profiteer van de productkennis van onze medewerkers. Heeft u een keuze gemaakt? Dan zorgen wij voor een vakkundige plaatsing in uw huis in Capelle aan den IJssel. Een goede service vinden we belangrijk, daarom kunt u bij ons altijd rekenen op:

 • Kwaliteitsvloeren
 • Al 15 jaar dé vloerexpert
 • Uw wensen staan centraal
 • Vakkundige afwerking
 • Uw droomvloer realiseren is onze passie

Nieuwe vloer Capelle aan den IJssel? Kom langs.

Op zoek naar een topvloer voor uw woning in Capelle aan den IJssel? Voor de mooiste PVC vloeren bezoekt u onze showroom. Onze medewerkers maken u graag wegwijs en beantwoorden al uw vragen. Een vraag stellen kan ook eenvoudig via ons contactformulier. Dan heeft u het snelste een antwoord. Bellen of mailen kan ook via (telefoonnummer) en (mailadres).