Over ons

Over ons: Ambacht Vloeren

Ambacht Vloeren is een jong bedrijf dat is gespecialiseerd in harde vloeren, traprenovatie en infrarood vloerverwarming. Onze mensen, van adviseur tot parketteur, hebben ruim 20 jaar ervaring waardoor uw droomvloer binnnen handbereik komt. Of het nu gaat om een PVC-, Lamelparket-, Laminaat-, Kurkvloer, traprenovatie of infrarood vloerverwarming u bent bij ons aan het juiste adres. Met veel zorg zullen wij u adviseren over de mogelijkheden en uw nieuwe vloer wordt uitstekend bij u geplaatst. Binnen ons ruime assortiment zijn we specialist op het gebied van Kurkvloeren met een ruime keuze in kant en klaar vloeren maar u kunt uw kurkvloer ook helemaal zelf samenstellen.

Binnen de PVC vloeren, die op dit moment erg populair zijn, hebben wij een groot assortiment. Hierbij gaat het om de kwaliteit, gezondheid voor mens, dier en milieu. Laat u er ook nog infrarood vloerverwarming onder plaatsen? Dan is het ook nog goed voor uw portemonnee. Het uitgebreide assortiment kunt u komen bekijken in onze winkel in Hendrik Ido Ambacht. Ons assortiment komt voor het grootste deel uit Nederland en Europa. Welke keuze u ook maakt, u maakt bij ons altijd een keuze voor een kwaliteitsvloer want….. Bij ons is het vloermidabel… uw droomvloer begint hier.

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

Kom langs en ervaar onze collectie

U bent van harte welkom in onze showroom voor advies en om onze vloeren met eigen ogen te komen bekijken. Voor het stellen van een vraag, kunt u het beste gebruik maken van ons contactformulier. Daarnaast zijn we ook telefonisch bereikbaar op (telefoonnummer) en via de mail op (mailadres). U kunt altijd rekenen op een snelle respons.