Laminaat

Luxe laminaat vloeren | Ook brede planken en visgraat

Zoekt u een stijlvolle vloer van laminaat? Die vindt u ongetwijfeld in de uitgebreide collectie van Ambacht Vloeren. Onze vloeren zijn zeer comfortabel en hebben een luxueuze uitstraling. Als dé vloerenspecialist in het hogere segment, zijn wij niet alleen het favoriete adres van particulieren, maar ook van architecten, aannemers en interieurspecialisten.

De combinatie van een natuurgetrouwe print, structuur en een matte look zorgt ervoor dat ons laminaat niet van echt hout of steen te onderscheiden is. Bezoek onze showroom en bekijk onze topcollectie met eigen ogen!

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

Ambacht vloeren laminaat

Aanwinst voor iedere woning

Wanneer u een goede basis zoekt voor een stijlvol interieur, dan is een vloer van laminaat een uitstekende keuze. Ons laminaat is van goede kwaliteit en is leverbaar in veel verschillende prints. Ook qua afmetingen valt er genoeg te kiezen, want we bieden ook diverse lengtes, breedtes en diktes aan.

Dit geeft u extra mogelijkheden met het leggen. Ga voor een vloer van grote planken voor een ruimtelijk effect. Deze tijdloze legstijl heeft een stijlvolle en sfeervolle uitstraling.

Waarom kiezen voor laminaat?

De keuzemogelijkheden zijn enorm wanneer u kiest voor laminaat. Deze vloersoort is beschikbaar in houtlook, steenlook en betonlook; als tegel en als plank. Het is daarnaast ook nog eens eenvoudig in onderhoud en dankzij het handige kliksysteem heel makkelijk te leggen. We hebben de mooiste laminaatsoorten opgenomen in ons assortiment, dus de juiste stijl zit er ongetwijfeld tussen. De voordelen van laminaat onder elkaar:

 • Heel veel prints
 • In meerdere formaten beschikbaar
 • Makkelijk te leggen dankzij kliksysteem
 • Onderhoudsarm
 • Zeer slijtvast
 • “Ambacht vloeren heeft onlangs onze houten vloeren geschuurd en behandeld. Ook hebben zij laminaat bij ons gelegd. Super goede service en uitstekend werk geleverd! Erg blij dat we dit bedrijf hebben ingeschakeld.”

 • “Zeer goed werk, vriendelijke benadering, afspraken goed nagekomen en tevens goede advisering gegeven op de vragen die we hebben. Resultaat is boven verwachting. Ik kan Ambacht vloeren van harte aanbevelen. Ook de manier waarop alles is achtergelaten is prima.

  Bedankt!”

Daarom naar Ambacht Vloeren

Voor een laminaatvloer van topkwaliteit, gaat u naar Ambacht Vloeren. We zijn al meer dan 15 jaar dé vloerexpert van Hendrik Ido Ambacht, maar zijn actief in heel Nederland. Bij ons staan u en uw droomvloer altijd op één! Onze interieur experts adviseren u graag bij het maken van een keuze.

 • Al 15 jaar dé vloerexpert
 • Uw wensen staan centraal
 • Vakkundige afwerking
 • Kwaliteitsvloeren
 • Uw droomvloer realiseren is onze passie
Ambacht vloeren

Bezoek onze showroom

Wilt u onze stijlvolle laminaat collectie met eigen ogen komen bekijken en ervaren? U bent van harte welkom in onze showroom! Deze is geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 10:00 – 17:30 uur en op zaterdag van 10:00 – 17:00 uur. Voor het stellen van een vraag kunt u het beste ons contactformulier gebruiken. Verder zijn we ook telefonisch bereikbaar via 078-785 3863 en via info@ambachtvloeren.nl. U zult een snelle reactie tegemoet zien.