Laminaat Schiedam

Laminaat Schiedam | Professioneel gelegd

Bent u voor uw woning in Schiedam op zoek naar laminaat van topkwaliteit? Ambacht Vloeren beschikt over een grote collectie laminaat van topkwaliteit en een vakkundige legservice. Ons luxueuze laminaat beschikt over een natuurgetrouwe print, die visueel niet van echt hout, beton of natuursteen te onderscheiden is.

Ideaal om uw woonkamer, studeerkamer of slaapkamers de juiste look te geven. Vind uw droomvloer in onze collectie en laat het door onze vakmensen leggen bij u thuis in Schiedam.

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

Creëer de woonstijl van uw dromen in Schiedam

Droomt u van een bepaalde woonstijl in huis? Het vinden van de juiste vloer is een goed beginpunt. Ontdek onze collectie laminaat en geef uw huis in Schiedam een goede basis voor uw verdere interieurplannen.

Onze laminaatcollectie is enorm en beschikt over de juiste vloer voor iedere woonstijl. Hiermee kunt u alle kanten op! Er is een groot palet aan kleuren beschikbaar. En dankzij de natuurgetrouwe prints is het net echt hout, steen of beton. Natuurlijk zijn er ook diverse formaten planken en tegels verkrijgbaar.

De mogelijkheden zijn dus eindeloos. Kiest u voor een stoere betonlook die uw moderne of industriële interieur compleet maakt? Of kiest u voor een houtlook voor een warme uitstraling? Door hem in visgraat te laten leggen, zorgt u voor een tijdloze uitstraling. Of kies voor extra grote planken, zodat uw kamer een stuk ruimtelijker lijkt.

Pluspunten van laminaat

Ons laminaat is meer dan alleen een mooie vloer met een luxe uitstraling. Dit type vloer is ook nog eens erg comfortabel en bijna onderhoudsvrij. Hiermee voorziet u uw appartement of huis in Schiedam van alle luxe en comfort. De pluspunten van laminaat zijn:

 • Onderhoudsarm
 • In meerdere afmetingen beschikbaar
 • Zeer slijtvast
 • Makkelijk te leggen dankzij kliksysteem
 • Heel veel prints
 • “Ambacht vloeren heeft onlangs onze houten vloeren geschuurd en behandeld. Ook hebben zij laminaat bij ons gelegd. Super goede service en uitstekend werk geleverd! Erg blij dat we dit bedrijf hebben ingeschakeld.”

 • “Zeer goed werk, vriendelijke benadering, afspraken goed nagekomen en tevens goede advisering gegeven op de vragen die we hebben. Resultaat is boven verwachting. Ik kan Ambacht vloeren van harte aanbevelen. Ook de manier waarop alles is achtergelaten is prima.

  Bedankt!”

Laat uw droomvloer leggen in Schiedam

Ambacht Vloeren is al 15 jaar dé vloerspecialist. Wanneer u luxe laminaat wilt kopen en laten leggen in uw woning in Schiedam, dan kunnen wij u helpen. Droomvloeren realiseren bij onze klanten thuis is onze passie! Die vloer vindt u gegarandeerd in onze enorme laminaatcollectie. Wij zorgen voor de perfecte afwerking. Daarbij kunt u bij ons altijd rekenen op deze fijne voordelen:

 • Uw droomvloer realiseren is onze passie
 • Al 15 jaar dé vloerexpert
 • Kwaliteitsvloeren
 • Vakkundige afwerking
 • Uw wensen staan centraal

Langskomen of een vraag stellen

Bent u op zoek naar een luxe laminaat voor uw woning in Schiedam? Bezoek dan onze showroom en ontdek onze collectie luxe laminaat. U bent van harte welkom van dinsdag tot en met vrijdag van 10:00 – 17:30 uur en op zaterdag van 10:00 – 17:00 uur. Heeft u alleen een vraag over onze collectie of services? Deze stelt u eenvoudig via ons contactformulier. We zorgen altijd voor een snelle reactie. Bellen of mailen kan via (telefoonnummer) en (mailadres).