Laminaat hendrik Ido Ambacht

Laminaat Hendrik Ido Ambacht | Kwaliteitsvloeren

Wilt u laminaat van topkwaliteit laten leggen in uw huis in Hendrik Ido Ambacht? U vindt uw droomvloer in de showroom van Ambacht Vloeren. Wij zijn dé vloerenspecialist in het hogere segment en beschikken over een riante collectie comfortabele vloeren met een luxueuze uitstraling.

Dankzij de natuurgetrouwe print is ons laminaat niet van echt hout of steen te onderscheiden. Bezoek onze showroom in Hendrik Ido Ambacht, vind uw droomvloer en laat onze vakmensen zorgen voor de perfecte afwerking.

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

Basis van een stijlvol interieur

Een stijlvol interieur begint met een goede basis. En dan is een vloer van laminaat een uitstekende keuze. Onze collectie bevindt zich in het hogere segment en is beschikbaar in veel verschillende prints, kleuren en formaten.

Verschillende lengtes, breedtes en diktes geven u nog meer mogelijkheden om de inrichting van uw huis in Hendrik Ido Ambacht helemaal naar wens te maken. Zorg met grote planken voor een ruimtelijk effect. Of ga voor de luxe en sfeervolle uitstraling van een visgraatmotief!

Waarom laminaat?

De keuze voor laminaat geeft u meer dan genoeg opties om uw woning in Hendrik Ido Ambacht te voorzien van een comfortabele vloer met een luxueuze uitstraling. Gaat uw voorkeur uit naar een houtlook, steenlook of een betonlook?

U komt uw favoriete woonstijl ongetwijfeld tegen in onze riante collectie laminaatvloeren. Ze zijn beschikbaar als tegel en als plank. Verder beschikt laminaat over vele handige eigenschappen. Zo is het eenvoudig in onderhoud en met dank aan het handige kliksysteem zeer makkelijk te leggen in uw huis. Een overzicht van de voordelen van laminaat:

 • Heel veel prints
 • In meerdere formaten beschikbaar
 • Zeer slijtvast
 • Onderhoudsarm
 • Makkelijk te leggen dankzij kliksysteem
 • “Ambacht vloeren heeft onlangs onze houten vloeren geschuurd en behandeld. Ook hebben zij laminaat bij ons gelegd. Super goede service en uitstekend werk geleverd! Erg blij dat we dit bedrijf hebben ingeschakeld.”

 • “Zeer goed werk, vriendelijke benadering, afspraken goed nagekomen en tevens goede advisering gegeven op de vragen die we hebben. Resultaat is boven verwachting. Ik kan Ambacht vloeren van harte aanbevelen. Ook de manier waarop alles is achtergelaten is prima.

  Bedankt!”

Daarom naar Ambacht Vloeren

Wij hebben een passie voor vloeren en zijn al meer dan 15 jaar dé vloerenexpert van Hendrik Ido Ambacht. Een goede service vinden we erg belangrijk. Daarom staan u en uw woonwensen altijd op één! U kunt altijd vertrouwen op laminaat van topkwaliteit en een vakkundige legservice. Alle voordelen op een rij:

 • Kwaliteitsvloeren
 • Al 15 jaar dé vloerexpert
 • Uw droomvloer realiseren is onze passie
 • Uw wensen staan centraal
 • Vakkundige afwerking

Bezoek onze showroom in Hendrik Ido Ambacht

U bent van harte welkom in onze showroom in Hendrik Ido Ambacht om ons laminaat met eigen ogen te komen bekijken. Deze is geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 10:00 – 17:30 uur en op zaterdag van 10:00 – 17:00 uur. Heeft u een vraag? Gebruik dan ons contactformulier en krijg een snelle reactie. Verder zijn we ook te bereiken per telefoon en e-mail op (telefoonnummer) en (mailadres).