Laminaat Capelle aan den IJssel

Laminaat Capelle aan den IJssel | Kwaliteit en vakmanschap

Bent u op zoek naar laminaat van hoge kwaliteit in Capelle aan den IJssel? Kom dan langs bij Ambacht Vloeren. Wij hebben een grote collectie kwaliteitsvloeren tot uw beschikking om uw woonkamer, slaapkamer of studeerkamer van de juiste atmosfeer te voorzien.

De levensechte prints zorgen ervoor dat ze visueel niet van een echte houten te onderscheiden zijn. Kom langs en vind uw droomvloer! Wij zorgen ervoor dat hij vakkundig wordt gelegd in Capelle aan den IJssel.

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

Mogelijkheden laminaat Capelle aan den IJssel

Een woonstijl effectief doorvoeren begint met de juiste vloer. Deze vormt de basis van uw interieur. In onze uitgebreide collectie vindt u ongetwijfeld de ideale vloer voor uw woning of appartement in Capelle aan den IJssel.

Er is ook zoveel mogelijk dankzij de vele kleuren en prints. Gaat uw voorkeur uit naar een houtlook? Ons laminaat is leverbaar in diverse formaten planken en tegels.

Hiermee realiseert u met gemak een stoere look voor uw moderne of industriële interieur. En heeft u de mogelijkheid om uw kamer groter te doen lijken door te kiezen voor een groot formaat plank.

Laminaat is ideaal als vloerbekleding

Laminaat is erg comfortabel aan de voeten en dankzij de vele prints toepasbaar in elke woonstijl. Verder is het erg slijtvast en onderhoudsarm. Het is een vloer die uw woning of appartement van alle luxe en gemak voorziet.

Van een laminaatvloer in uw huis in Capelle aan den IJssel heeft u jarenlang plezier. De voornaamste voordelen van laminaat zijn:

 • Onderhoudsarm
 • In meerdere afmetingen beschikbaar
 • Heel veel prints
 • Zeer slijtvast
 • Makkelijk te leggen dankzij kliksysteem
 • “Ambacht vloeren heeft onlangs onze houten vloeren geschuurd en behandeld. Ook hebben zij laminaat bij ons gelegd. Super goede service en uitstekend werk geleverd! Erg blij dat we dit bedrijf hebben ingeschakeld.”

 • “Zeer goed werk, vriendelijke benadering, afspraken goed nagekomen en tevens goede advisering gegeven op de vragen die we hebben. Resultaat is boven verwachting. Ik kan Ambacht vloeren van harte aanbevelen. Ook de manier waarop alles is achtergelaten is prima.

  Bedankt!”

Ambacht Vloeren: kwaliteitsvloeren in Capelle aan den IJssel.

Bij ons kunt u terecht voor het kopen en laten leggen van laminaat van topkwaliteit. Uw droomvloer realiseren is onze passie! Deze zult u ongetwijfeld vinden in onze uitgebreide laminaatcollectie, want alle woonstijlen zijn hierin vertegenwoordigd. Onze vakmensen zorgen ervoor dat uw nieuwe vloer in Capelle aan den IJssel van een perfecte afwerking wordt voorzien. Bij ons kunt u altijd rekenen op:

 • Kwaliteitsvloeren
 • Uw droomvloer realiseren is onze passie
 • Vakkundige afwerking
 • Uw wensen staan centraal
 • Al 15 jaar dé vloerexpert

Showroom bezoeken of contact opnemen

Wie laminaat zoekt voor zijn huis of appartement in Capelle aan den IJssel kan terecht bij Ambacht Vloeren. Wij verkopen en leggen laminaat van topkwaliteit! Bezoek onze showroom van dinsdag tot en met vrijdag van 10:00 – 17:30 uur en op zaterdag van 10:00 – 17:00 uur om onze vloeren te komen bekijken. Heeft u alleen een vraag? Stel hem eenvoudig via ons contactformulier. Natuurlijk zijn we ook telefonisch bereikbaar op (telefoonnummer) en per e-mail via (mailadres).