Lamelparket

Lamelparket | Geweldige akoestische eigenschappen

Overweegt u uw vloer te voorzien van lamelparket? Dan kiest u voor een vloer van echt hout met fantastische akoestische eigenschappen. Dit type vloer is opgebouwd uit lagen, maar heeft een toplaag van kwaliteitshout. Hierdoor is het voordeliger dan een massief houten vloer, maar heeft het dezelfde warme en natuurlijke uitstraling.

Het is dan ook een favoriet van zowel particulieren als architecten en interieurspecialisten die een kamer van luxe en comfort willen voorzien. Kom langs in onze showroom en ervaar onze lamelparket collectie zelf!

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

Lamelparket

Aanwinst voor iedere woning

Wilt u echt hout op de vloeren, maar valt een massief houten vloer net buiten uw budget? Dan biedt lamelparket uitkomst. Dit gelaagde parket, wordt gevormd door echt hout en heeft een toplaag van kwaliteitshout. Het verschil met een massief houten vloer is hierdoor niet te zien. Met lamelparket haalt u de sfeer en warmte van een natuurlijk materiaal in huis.

Naast natuurlijk de keuze uit verschillende houtsoorten, afwerkingen en kleuren hebben we ook verschillende houtsorteringen. Door te kiezen voor een sortering met veel scheuren, knoesten en kleurverschillen, creëert u een rustieke vloer die prachtig zal staan in een landelijk interieur. Of gaat uw voorkeur uit naar een sortering met weinig tekening voor een rustige en moderne uitstraling? Onze experts voorzien u graag van advies.

Meerlaagse opbouw heeft vele voordelen

Lamelparket is een houten vloer die is opgebouwd uit meerdere lagen hout die kruislings met elkaar zijn verlijmd. Hierdoor werkt de vloer minder dan massief houten vloeren en worden de naden niet opengetrokken. De voordelen zijn:

 • Werkt minder, dus geen kierwerking
 • Uitstekende akoestische eigenschappen
 • Stabiele vloer
 • Wordt nog mooier in de loop der jaren
 • Goedkoper dan massief hout
 • “Ambacht vloeren heeft onlangs onze houten vloeren geschuurd en behandeld. Ook hebben zij laminaat bij ons gelegd. Super goede service en uitstekend werk geleverd! Erg blij dat we dit bedrijf hebben ingeschakeld.”

 • “Zeer goed werk, vriendelijke benadering, afspraken goed nagekomen en tevens goede advisering gegeven op de vragen die we hebben. Resultaat is boven verwachting. Ik kan Ambacht vloeren van harte aanbevelen. Ook de manier waarop alles is achtergelaten is prima.

  Bedankt!”

Ambacht Vloeren: dé vloerenspecialist

Voor een vloer van lamelparket kunt u terecht bij Ambacht Vloeren, al ruim 15 jaar dé vloerexpert van Hendrik Ido Ambacht. En daarnaast ook actief in de rest van Nederland. Onze interieur experts helpen u graag bij het vinden van de perfecte vloer. Alle voordelen op een rij:

 • Uw wensen staan centraal
 • Uw droomvloer realiseren is onze passie
 • Vakkundige afwerking
 • Al 15 jaar dé vloerexpert
 • Kwaliteitsvloeren
Ambacht vloeren

Kom ons lamelparket bekijken

Bezoek onze showroom van dinsdag tot en met vrijdag van 10:00 – 17:30 uur en op zaterdag van 10:00 – 17:00 en ontdek hoe mooi lamelparket kan zijn. Onze medewerkers voorzien u graag van advies. Wilt u alleen een vraag stellen? Maak dan gebruik van ons contactformulier voor een snelle reactie. Daarnaast zijn we ook telefonisch bereikbaar via 078-785 3863 en via info@ambachtvloeren.nl.