Lamelparket Rotterdam

Lamelparket Rotterdam | Echt hout op de vloer

Wilt u graag een vloer van lamelparket laten leggen bij u thuis in Rotterdam? Dit vloertype is opgebouwd uit lagen hout met een toplaag van echt kwaliteitshout. Hierdoor is het een stuk vriendelijker voor de portemonnee dan een massief houten vloer, terwijl het wel dezelfde warme en natuurlijke uitstraling heeft.

Een extra voordeel is dat het ook nog eens beschikt over geweldige akoestische eigenschappen. Perfect voor iedereen die zijn of haar interieur in Rotterdam van meer luxe en comfort wil voorzien. Bezoek onze showroom en bekijk ons lamelparket met eigen ogen.

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

Luxueuze en warme uitstraling met echt hout

Droomt u van een houten vloer in uw woning of appartement in Rotterdam? Maar valt een massief houten vloer net buiten uw financiële mogelijkheden? Dan is lamelparket wat u zoekt. Deze vloer van echt hout wordt uit meerdere lagen opgebouwd met bovenop een toplaag van kwaliteitshout. Op het oog ziet u dus geen verschil, want ook met lamelparket profiteert u van de sfeer en warmte van echt hout.

In onze collectie vindt u verschillende houtsoorten, afwerkingen, kleuren en houtsorteringen. Zo kunt u met een sortering die veel scheuren, knoesten en kleurverschillen bevat een rustieke vloer samenstellen, die perfect past in een landelijk interieur. Door juist voor een sortering met weinig oneffenheden te kiezen, creëert u juist een vloer met een rustige en moderne uitstraling. Onze medewerkers helpen u graag bij het vinden van de juiste vloer voor uw huis in Rotterdam.

Voordelen van de meerlaagse opbouw

Lamelparket is een uitstekende keuze wanneer u echt hout op de vloer van uw huis in Rotterdam wilt. Dankzij de meerlaagse opbouw, waarbij meerdere lagen hout kruislings met elkaar zijn verlijmd, werkt dit type vloer minder dan een massief houten vloer. Hiermee wordt kierwerking aanzienlijk verminderd. Redenen om voor lamelparket te kiezen zijn:

 • Uitstekende akoestische eigenschappen
 • Werkt minder, dus geen kierwerking
 • Wordt nog mooier in de loop der jaren
 • Goedkoper dan massief hout
 • Stabiele vloer
 • “Ambacht vloeren heeft onlangs onze houten vloeren geschuurd en behandeld. Ook hebben zij laminaat bij ons gelegd. Super goede service en uitstekend werk geleverd! Erg blij dat we dit bedrijf hebben ingeschakeld.”

 • “Zeer goed werk, vriendelijke benadering, afspraken goed nagekomen en tevens goede advisering gegeven op de vragen die we hebben. Resultaat is boven verwachting. Ik kan Ambacht vloeren van harte aanbevelen. Ook de manier waarop alles is achtergelaten is prima.

  Bedankt!”

Ambacht Vloeren: expert in lamelparket

Voor het laten leggen van een luxe vloer van lamelparket in Rotterdam, kunt u terecht bij Ambacht Vloeren. Wij zijn al ruim 15 jaar dé vloerexpert en actief in heel Nederland. Onze vakmensen helpen u graag bij het realiseren van uw droomvloer. We onderscheiden ons met:

 • Kwaliteitsvloeren
 • Uw droomvloer realiseren is onze passie
 • Uw wensen staan centraal
 • Al 15 jaar dé vloerexpert
 • Vakkundige afwerking

Lamelparket laten leggen in Rotterdam? Kom langs.

Op zoek naar die ene droomvloer van lamelparket voor u thuis in Rotterdam? U vindt hem in de showroom van Ambacht Vloeren. Deze is geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 10:00 – 17:30 uur en op zaterdag van 10:00 – 17:00. Onze medewerkers voorzien u graag van advies, maar u kunt uw vragen ook stellen via ons contactformulier. Ook kunt u ons bereiken via (telefoonnummer) of e-mailen naar (mailadres).