Infrarood vloerverwarming

Infrarood vloerverwarming | Ultiem comfort én energiezuinig

Wilt u overstappen op energiezuinige infrarood vloerverwarming? Met deze vorm van verwarmen bespaart u niet alleen energie, u heeft ook geen last meer van storende verwarmingsbuizen, radiatoren of convectorputten in uw huis.

Dit biedt u de vrijheid om uw interieur volledig naar eigen smaak te stylen. Bij Ambacht Vloeren vindt u infrarood vloerverwarming in de vorm van vloerverwarming. Bezoek onze showroom en ontdek de mogelijkheden.

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

Ambacht vloeren

Geen storende elementen meer in uw interieur

Conventionele verwarming komt helaas altijd met radiatoren, verwarmingsbuizen, hetelucht roosters of convectorputten. Ze zijn noodzakelijk om het binnen warm te houden, maar natuurlijk erg storend en aanwezig in uw interieur. Gelukkig biedt infrarood vloerverwarming uitkomst.

Infrarood panelen

Infrarood panelen zijn stijlvol ontworpen en eenvoudig overal te plaatsen. Omdat ze volledig elektrisch zijn, zijn er geen buizen of kanalen nodig. De stroomdraad is eenvoudig weg te werken. Kies voor een gladde afwerking of een korrelstructuur. Ook een glanzend glaspaneel met ophangbeugels voor handdoeken in de badkamer is mogelijk.

Infrarood vloerverwarming

Wilt u de verwarming helemaal onzichtbaar maken? Laat dan infraroodfolie onder uw vloer leggen. Door de lage spanning mag deze overal veilig worden toegepast, dus ook in natte ruimtes als de badkamer.

 • “Ambacht vloeren heeft onlangs onze houten vloeren geschuurd en behandeld. Ook hebben zij laminaat bij ons gelegd. Super goede service en uitstekend werk geleverd! Erg blij dat we dit bedrijf hebben ingeschakeld.”

 • “Zeer goed werk, vriendelijke benadering, afspraken goed nagekomen en tevens goede advisering gegeven op de vragen die we hebben. Resultaat is boven verwachting. Ik kan Ambacht vloeren van harte aanbevelen. Ook de manier waarop alles is achtergelaten is prima.

  Bedankt!”

Waarom is infrarood vloerverwarming zo efficiënt?

Infrarood vloerverwarming is om drie redenen zeer effectief. Ten eerste wordt bijna alle verbruikte elektriciteit omgezet in warmte, waardoor het rendement zeer hoog is.

Ten tweede wordt met infrarood niet de lucht verwarmd, maar worden de wanden, vloeren, het plafond en het meubilair in de ruimte ingestraald met warmte. Deze geven ze vervolgens weer af aan de lucht, waardoor een ruimte comfortabel aanvoelt.

En tot slot werkt infrarood vloerverwarming onafhankelijk van elkaar, waardoor u de plek waar u extra comfort nodig heeft, zoals uw badkamer, slaapkamer of thuiskantoor extra verwarmt.

Ambacht vloeren

Waarom kiezen voor infrarood vloerverwarming?

Met infrarood vloerverwarming profiteert u van alle luxe en comfort die u zich maar wensen kunt, zonder dat het afbreuk doet aan uw interieur. Zo zijn er geen storende elementen in huis, bespaart u energie en zet u uw interieur helemaal naar uw hand. Alle voordelen op een rij:

 • Stijlvol uiterlijk
 • Lange levensduur
 • Makkelijk weg te werken
 • Geluidloos
 • Geen droge lucht of geurtjes
 • Makkelijk te plaatsten
 • Zuinig en efficiënt verwarmen

Meer weten over infrarood vloerverwarming?

Wilt u alles weten over infrarood vloerverwarming of met eigen ogen zien hoe dit er in de praktijk uitziet? Bezoek dan onze showroom. Deze is geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 10:00 – 17:30 uur en op zaterdag van 10:00 – 17:00. U bent van harte welkom! Alleen een vraag stellen? Dat kan ook. Door ons contactformulier in te vullen, heeft u snel antwoord op uw vraag. Verder zijn we ook telefonisch bereikbaar via 078-785 3863 en via info@ambachtvloeren.nl.