Infrarood verwarming Rotterdam

Infrarood verwarming Rotterdam | Comfortabel en energiezuinig

Bent u op zoek naar energiezuinige infrarood verwarming voor uw huis in Rotterdam? Hiermee bespaart u niet alleen energie: u kunt ook eindelijk afscheid nemen van de storende verwarmingsbuizen en radiatoren die uw zorgvuldig samengestelde interieur zo’n geweld aandoen.

Klinkt dit interessant? Bij Ambacht Vloeren kunt u terecht voor infrarood verwarming voor onder de vloer of aan de wand. Kom langs in onze showroom en ontdek wat er mogelijk is in Rotterdam.

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

Zeg vaarwel tegen aanwezige radiatoren en leidingwerk

Decennia lang zijn we overgeleverd geweest aan radiatoren, leidingwerk, hetelucht roosters en convectorputten die ons interieur verstoorden. De opkomst van infrarood verwarming maakt hier een einde aan. Zo heeft u het behaaglijk in uw woning of appartement in Rotterdam zonder die storende elementen.

Infrarood panelen

Infraroodpanelen zijn volledig elektrisch en hebben dus alleen een stroomaansluiting nodig die gemakkelijk is weg te werken. Onze stijlvolle modellen zijn een aanwinst voor uw huis in Rotterdam en zijn voorzien van een gladde afwerking, een korrelstructuur of een glanzend glaspaneel. Ook zijn er modellen voor in de badkamer met ophangbeugels voor de handdoeken.

 • “Ambacht vloeren heeft onlangs onze houten vloeren geschuurd en behandeld. Ook hebben zij laminaat bij ons gelegd. Super goede service en uitstekend werk geleverd! Erg blij dat we dit bedrijf hebben ingeschakeld.”

 • “Zeer goed werk, vriendelijke benadering, afspraken goed nagekomen en tevens goede advisering gegeven op de vragen die we hebben. Resultaat is boven verwachting. Ik kan Ambacht vloeren van harte aanbevelen. Ook de manier waarop alles is achtergelaten is prima.

  Bedankt!”

Infrarood vloerverwarming

Onze infraroodfolie kunnen we onder de vloer van uw woning in Rotterdam plaatsen. Zo is de verwarming helemaal onzichtbaar. De werking vereist slechts een zeer lage spanning. Hierdoor mag dit type vloerverwarming overal veilig worden toegepast. Ook in natte ruimtes zoals de badkamer!

Infrarood verwarming is zeer efficiënt

Infrarood verwarming heeft een zeer hoog rendement, omdat bijna alle verbruikte elektriciteit wordt omgezet in warmte. Verder verwarmt infrarood niet de lucht, maar straalt het de kamer en de daarin aanwezige objecten in met warmte. Deze geven het vervolgens weer af aan de lucht, wat een comfortabel binnenklimaat oplevert.

Tot slot zijn ze eenvoudig overal te plaatsen en in gebruik te nemen. Doordat ze onafhankelijk van elkaar werken, hoeft u niet het hele huis warm te stoken, maar alleen op de plek waar u extra warmte en comfort nodig heeft.

Pluspunten van infrarood verwarming

Met infrarood verwarming maakt u het thuis in Rotterdam behaaglijk en kunt u eindelijk afscheid nemen van storende verwarmingselementen. Zo bespaart u niet alleen energie, maar heeft u ook de volledige vrijheid om het interieur helemaal naar uw hand te zetten. Alle voordelen op een rij:

 • Geluidloos
 • Makkelijk weg te werken
 • Makkelijk te plaatsten
 • Lange levensduur
 • Stijlvol uiterlijk
 • Geen droge lucht of geurtjes
 • Zuinig en efficiënt verwarmen

Meer informatie infrarood verwarming Rotterdam?

Bent u benieuwd of wij ook uw woning in Rotterdam van infrarood verwarming kunnen voorzien? Kom dan langs in onze showroom om onze infraroodpanelen te bekijken en de mogelijkheden te bespreken. Wij zijn geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 10:00 – 17:30 uur en op zaterdag van 10:00 – 17:00. Wilt u alleen een vraag stellen? Dat kan via ons contactformulier. Daarnaast bereikt u ons telefonisch en via de mail op (telefoonnummer) en (mailadres).